Vi får hjälp med trappstädning!

Vi får hjälp med trappstädning!

Hej. Idag blir det två ämnen i detta inlägg. Först kommer det handla om min nya diskmaskin och sedan kommer det lite information när Clean Partner i Stockholm hjälpte till med att trappstädning i Uppsala i min fastighet, men nu till diskmaskinen.

Jag äger en fastighet med 6 stycken lägenheter och alla lägenheterna är nyrenoverade och det är min med, men jag har bara inte satt in en diskmaskin i min lägenhet än. Det har jag gjort nu och jag måste säga att det är mycket skönare med en diskmaskin än vad man tror. Det tar så mycket tid när man står och handdiskar och det är även inte det roligaste man kan göra så man sparar mycket tid och tålamod med en diskmaskin och jag rekommenderar er alla att faktiskt skaffa en sådan. Nu ska vi ta upp när jag fick hjälp med trappstädning här i Uppsala. Det är svårt att ta hand om en fastighet och som fastighetsägare måste man fixa med mycket grejer samtidigt, för alla hyresgäster ska såklart vara nöjda. Nu när vi har renoverat alla lägenheter så kände jag att det är dags att ta hand om trapphuset och eftersom jag har så mycket att stå i så anlitade jag Clean Partner i Stockholm som kommer och gör trappstädning i Uppsala, där lägenheten ligger, och de kommer en gång i månaden för att göra en grovstädning här. Jag är väldigt tacksam för deras arbete och nu känns fastigheten så mycket fräschare än vanligt. Allt är rent och snyggt och det gör att alla trivs, inklusive jag och gäster. Jag ville bara dela med mig av detta för att ge tips till er läsare om vad man kan göra för att tillföra bättre grejer till sitt hus eller liknande. Tack för att ni läste detta så hörs vi i nästa inlägg. Bye.


Kommentarer är stängda.