Min nya privata tandläkare

Min nya privata tandläkare

Välkommen tillbaka hit. Jag har ju lagt ut mycket på min nya tvättmaskin och det är vad denna blogg handlar om som mest men nu ska vi faktiskt prata om något annat. Vi ska prata om när jag igår gick till min nya tandläkare i Eksjö och det företaget heter Tandvårdshörnan.

Jag har i hela mitt liv haft någon sorts skräck för tandläkare så jag har aldrig gått på den årliga kontrollen, så jag har bara gått dit när jag har haft hål i tänderna och så vidare. När jag väl har gått dit när jag har haft hål så blir inte skräcken bättre så jag har försökt ta tag i detta och gå på den årliga kontrollen men jag har inte lyckats. Jag har nu börjat gå hos en privat tandläkare i Eksjö som heter Tandvårdshörnan och såklart var jag nervös igår när jag gick dit men det kändes som en trygghet ändå att det är en privat tandklinik. Det som hände igår var att jag gick på en normal undersökning som jag aldrig någonsin har gjort innan men jag tyckte ändå att det gick väldigt bra igår. Nu känner jag mig trygg att jag har samma tandläkare varje gång och hen var så duktig på att förklara för mig vad som händer och vad som kommer hända. Jag tror att det är väldigt vanligt att folk är rädda för tandläkaren men jag tycker ändå att ni ska testa gå till en privat klinik som min tandläkare i Eksjö på Tandvårdshörnan för att de tar riktigt bra hand om er och de är mycket mer noggrannare med att förklara och de är inte lika stressade vad jag har märkt. Det är ingenting fel på kliniker som inte är privata men jag föredrar privata tandläkare. Nästa vecka kommer ett inlägg om min nya diskmaskin så jag hoppas att ni längtar efter det. Ha det så bra nu mina fina följare. 


Kommentarer är stängda.