Skönt med spabad i vårsolen

Skönt med spabad i vårsolen

Hejsan svejsan, vilken kanon helg vi har haft i Örebro. Det har varit allt från festligheter till att bada spabad och lägg där till ett strålande väder med riktigt vårkänsla i luften. Igår var den bästa dagen på länge, det var verkligen behagligt i luften och jag var ute nästan hela dagen. Först drog jag mig iväg på en rejäl löparrunda genom Örebro, efter fredagen och lördagens bravader så kändes det minst sagt nödvändigt att få bränna lite kalorier. I fredags var jag hemma hos några kompisar där det bjöds på god mat och dryck, det blev väldigt sent och jag ska erkänna att man var lite seg när på lördagsmorgonen när jag vaknade. Men jag lyckades komma upp ur sängen ändå och jag hade egentligen inte något val med tanke på att det även var aktiviteter under lördagen som väntades. För att vakna till lite så satte jag mig i mitt spabad en stund och tog en kopp kaffe i solen, snacka om att inleda dagen på bästa sätt. Det var samma kompisgäng men andra planer, i lördags var det Örebro centrum som stod på schemat. Vi drog oss ut på stan för att spela lite biljard och käka lite middag på en restaurang. En riktigt bra kväll och jag är fortfarande obesegrad. Jag ska medge att när jag vaknade i igår så hade jag lite söndagsångest, vissa helger vill man inte ska ta slut och detta var en av dem. Men när jag kom ut och kände värmen i luften så försvann den ångesten ganska snabbt. Ett träningspass och några timmar i ett spabad gjorde verkligen susen. Nu är jag redo för en ny arbetsvecka och enligt väderprognoserna så ser det riktigt lovande ut, chansen att det blir mer timmar spenderades i ett spabad är väldigt stora. Ha det gott!  


Kommentarer är stängda.