Vitare tänder med hjälp av tandblekning

Vitare tänder med hjälp av tandblekning

God morgon och välkommen tillbaka till denna härliga fredag. Idag blir det ett inlägg som delvis kommer handla om min nya kollektion av hushållsmaskiner men också om när jag gick och gjorde en tandblekning i Mariestad hos JS Estetik.

Ni vet att jag har släppt en kollektion av hushållsmaskiner för något år sedan och nu har jag äntligen släppt en ny kollektion av nya maskiner som ni kommer kunna ta del av om några timmar faktiskt. De kommer i många olika färger så att de ska passa alla olika människor och det tycker jag är bra så att det alltid finns valmöjligheter för alla typer av människor. I alla fall har jag gått och gjort en tandblekning i Mariestad eftersom mina tänder har blivit missfärgade de senaste åren för att jag har druckit så mycket läsk som jag har gjort. Jag gick dit och hade bra förväntningar och under tiden jag satt där och fick behandlingen så fick jag ha i hörlurar och lyssna på musik samt läsa en tidning som de gav mig så att jag kunde ha någonting att göra samtidigt som behandlingen pågick. Jag är riktigt nöjd med resultatet. De har en sticka med olika färger på tänder och innan man gör behandlingen får man mäta vilken färg man har och det får man även göra efteråt. På så sätt får man en mer klar bild på hur resultatet egentligen blir och det tycker jag är jättebra. Jag är så himla nöjd och nästa gång jag ska göra en tandblekning i Mariestad kommer jag gå till JS Estetik. Klockan 20.00 ikväll kommer mina maskiner ut och jag hoppas att ni kommer gilla dem! Ni får ha det så bra så hörs vi på måndag!


Kommentarer är stängda.